I 2017 kommer espenbrathen.no med flere kurs – både for digitale kanaler og tradisjonelle kanaler. Det å skape et godt samarbeid med de to gjør at man kan få høy effekt. Med flere års bakgrunn for markedsføring i Aurskog-Hølands næringsliv veit jeg hva som fungerer her ute.

Kursene deles opp, og tilpasses til når arbeidstiden er for de fleste. Av erfaring er det ikke mange å spille på i en mindre bedrift og det skal vi tilpasse. Gjerne ta kontakt for en prat om kurs på 45224573.

Kursoversikt finner dere under. En fullstendig kursplan for 2017 kommer i løpet av kort tid.

Facebook for nybegynnere

På dette kurset lærer du hvordan man setter opp en bedriftsside på Facebook. Vi går igjennom de viktigste punktene man skal huske på. Vi ser også på hva som er gode innlegg, og hvordan utnytte Facebook best mulig. Du får også en kort gjennomgang av Facebook ads.

Tid: 2 timers kurs
Pris: 900,- (ta med egen PC)

Facebook for de mer rutinerte

På dette kurset dykker vi dypere ned i mulighetene til Facebook. Vi tar for oss de gode innleggene, og vi ser nøye på Facebook Ads og hvilke muligheter som er der. Du vil få opplæring i hva som er lov og ikke lov når det gjelder konkurranser.

Tid: 2 timers kurs
Pris: 900,- (ta med egen PC)

Markedsføring for nybegynnere

På dette kurset får du en god oversikt på hvilke kanaler man kan bruke, og hvordan man kan bruke de forskjellige. Du får også flere tips og tricks med å skape synergier mellom digitale og tradisjonelle kanaler. Vi går også igjennom de viktigste markedsføringsbegrepene. Vi ser på noen gode verktøyer man kan bruke i en hektisk hverdag.

Tid: 2 timers kurs
Pris: 900,- (ta med egen PC)

Markedsføring Del 2

På dette kurset går vi litt dypere ned i hver enkelt kanal, og en bredere kikk på markedsføringsbegrep og regler. Hva er lov og ikke lov ref markedsføringsloven.

Tid: 3 timers kurs
Pris: 1400,-

Hvordan utnytte din nettside best mulig

En nettside er lokomotivet i ekstern markedsføring. Det er et område der du styrer innholdet og budskapene. Hvorfor er en nettside viktig? Vi går igjennom oppbygging, muligheter (søkeordoptimalisering, google adwords, analytics ++).

Tid: 2 timers kurs
Pris: 900,-

Hvorfor nettbutikk?

I dagens samfunn så handles det mer og mer via nett. Vi ser på hvilke muligheter som finnes, og hvordan man best mulig kan utnytte en nettbutikk.

Tid: 2 timers kurs
Pris: 900,-